AD BVBA kiest opnieuw voor Kobelco!

AD BVBA uit Laarne heeft recentelijk, via De Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK140SRLC-7 in ontvangst genomen. Eerder nam AD BVBA de succesvolle Kobelco SK75SR-7 in gebruik, nu vult deze nieuwe Kobelco het machinepark aan. Wij wensen hen veel werkplezier en veilige draaiuren toe!

De SK140SRLC rupsgraver volgt de lijn van de zeer succesvolle SK75SR-7 en de SK85MSR-7. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd. De SK140SRLC van Kobelco voegt een compleet nieuwe dimensie toe door de combinatie van prestaties, grotere efficiëntie en productiviteit door meer vermogen. Daarnaast is het motorvermogen en de cyclustijd met 10% verbeterd en is de bakkracht verhoogd met 17%. Ook voldoet deze Kobelco aan de Stage V emissienormen. Kobelco zal elke uitdaging blijven aangaan om unieke, ongeëvenaarde machines te produceren die een onuitwisbare herinnering achterlaten als u er eenmaal één heeft gebruikt. AD BVBA heeft deze rupsgraafmachine afgeleverd gekregen met hydraulische snelwissel, heflat en nivelleerbak.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Over AD BVBA
Na meer dan 30 jaar ervaring opgedaan te hebben in een grotere aannemerszaak waar Dirk Audenaert gewerkt heeft als werfleider, besloot Dirk zijn eigen zaak op te richten. Dit gebeurde in 2005 onder de naam AD BVBA. Hij kent als geen ander de problematiek, de moeilijkheden die zich op een werf kunnen voordoen, met andere woorden, hij kent de knepen van het vak. De onderneming AD BVBA zorgt steeds voor een kwaliteitsvolle afwerking van de werken tot tevredenheid van alle partijen. AD BVBA, reeds 15 jaar actief, werkt voornamelijk voor klanten uit de publieke sector zoals gemeentes, provincies, intercommunales, polders, wateringen etc…  Maar ook particuliere werken behoren tot de doelgroep. Kijk op www.ad-bvba.be voor meer informatie.

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.