ALWEER EEN KOBELCO VOOR WEGENWERKEN DE MOOR

Wegenwerken De Moor heeft de Kobelco SK35SR-6E compacte minigraafmachine onlangs in gebruik genomen ter aanvulling op het machinepark. Voor een perfecte inzetbaarheid is de minigraafmachine voorzien van hydraulische snelwissel en automatische smering. Daarnaast werden een dieplepelbak en nivelleerbak meegeleverd. De Bruycker-Kemp wenst hen veel plezierige draaiuren toe met deze nieuwe machine!

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK35SR-6 Stage V biedt praktische functies terwijl de zwenkradius achter klein is gebleven. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De cabine is standaard voorzien van airconditioning. De SK35SR-6E kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 24,2 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 38,4 en 1 x 19,2 l/min.

Over Wegenwerken De Moor

Wegenwerken De Moor is een betrouwbare partner, met kennis van zaken. Ze zijn een gezond bedrijf met zeventig jaar ervaring. Ze werken al jaren vlot samen met bedrijven zoals Farys, Aquafin en Infrax. Met het modern machinepark en unieke, persoonlijke aanpak onderscheiden zij zich van alle anderen. Al sinds de uitvinding van het wiel was er nood aan degelijke, vlot berijdbare wegen. Vandaag zijn wegen de ruggengraat van een land. Een efficiënt wegenplan draagt bij tot welvaart en vooruitgang. Wegenwerken De Moor streeft naar de beste kwaliteit, steeds met het oog op de toekomst. Ze omringen zich met de meest gedreven mensen, die zich met passie inzetten voor het beste resultaat. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.wwdemoor.be/

U KUNT NU UW EIGEN MINIGRAAFMACHINE SAMENSTELLEN!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK35SR-6E minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.