Atlas 150W voor Caboor & Zonen

Caboor & Zonen BV uit Evergem heeft, via De Bruycker-Kemp, een Atlas 150W in ontvangst genomen. Deze mobiele graafmachine is compleet naar de eisen en wensen van de klant opgebouwd. Wij wensen Caboor & Zonen BV veel werkplezier met de nieuwe Atlas!

De mobiele Atlas machine staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 130 pk en dankzij het motortoerental (max. 1800 omw.min.) een laag brandstofverbruik. De circa 15,6 ton wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de geluidsarme cabine en een grote stabiliteit.

De Atlas 150W mobiele graafmachine is voor Caboor & Zonen BV voorzien van onder andere een hydraulische snelwissel CW30 met lasthaak, een hamer- en sorteerfunctie, een dieseltankpomp, extra werkverlichting en een gereedschapskist aan de onderwagen. Daarnaast is het de Atlas 150W voorzien van de bedrijfsbelettering van Caboor & Zonen.

Over Caboor & Zonen BV
Caboor & Zonen, uw specialist in parkings, terrassen, grond- en wegeniswerken in Evergem (Oost-Vlaanderen) is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Naast de aanleg van parkings, bedrijfsterreinen, opritten en terrassen in diverse materialen is Caboor gespecialiseerd in grondwerken, afbraakwerken, rioleringswerken, groenaanleg en het plaatsen van ondergrondse tanken, regenwaterputten en septische putten. Ook voor wegeniswerken inclusief storten en polieren van de betonpiste/vloeistofdichte betonpiste bij de aanleg van tankstations. Caboor & Zonen BV staat garant voor een degelijke uitgevoerd werk, op basis van jarenlange ervaring, goed vakmanschap en een uitstekende service. Men werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Kijk op www.caboorenzonen.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Atlas mobiele graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.