Atlas 1604ZW voor UNI-RAIL

UNI-RAIL BV uit Hevillers heeft, via De Bruycker-Kemp, een zeer compleet uitgevoerde Atlas 1604ZW spoorwegmachine in ontvangst genomen. Naast diversen grijpers en bakken is de Atlas 1604ZW afgeleverd met een Kinshoffer Railklem. Wij wensen UNI-RAIL veel fijne draaiuren met de nieuwe Atlas!

De circa 22 ton wegende Atlas 1604ZW spoorwegmachine staat bekend om kwaliteit, stabiliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Daarnaast is de Atlas 1604ZW door de professionals van De Bruycker-Kemp zeer compleet opgebouwd naar de eisen en wensen van de klant. De uitgebreide hijs- en spoorkeuringen werden uitgevoerd op de eigen spoorbaan van De Bruycker-Kemp. 

De Atlas spoorwegmachines zijn gehomologeerd volgens de Europese norm EN 15746 en hebben een flinke facelift ondergaan. Er is flink geïnvesteerd in de ergonomie voor de machinist, met behoud van uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Het doorontwikkelde CARSY systeem biedt opmerkelijk meer stabiliteit met behoud van het onderhoudsvriendelijke karakter.