Atlas 180Wsr spoorkraan voor Kris Leus

Kris Leus BVBA uit Lokeren heeft het machinepark wederom uitgebreid met een compleet uitgevoerde Atlas 180Wsr met dubbele cabine en hydraulisch verstelbare giek. De Bruycker-Kemp leverde deze spoorwegmachine zeer compleet naar de eisen en wensen van Leus af. Wij wensen Kris opnieuw veel fijne draaiuren met deze prachtige Atlas!

De Atlas 180Wsr heeft een motorvermogen van 157 pk en dankzij het verlaagde motortoerental (max. 1.800 omw.min.) een gunstig brandstofverbruik. Deze spoorwegmachine kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting.

De Atlas 180WSR spoorwegmachine met een zwenkradius van 2 meter is, is volledig naar de wensen en eisen van Kris Leus opgebouwd en afgeleverd. De machine is eerst in Tiel (Nederland) elektrisch voorbereid. Daarna bij Van Tetering omgebouwd naar een spoorkraan, waarna door De Bruycker-Kemp de afwerking van de machine is verzorgd. De machine is onder andere voorzien van een compleet spoorwegonderstel volgens solexsysteem met pendelbare vooras, vier banden aan de binnenzijde, vier aan buitenzijde en drie reserve wielen, railbewakingssysteem en extra verzwaard contragewicht tot 6000 kg. Op de onderwagen zijn transportogen, twee gereedschapskisten, een opbergplaats voor kettingen gemonteerd en aan beide zijden is de machine voorzien van klapstempels. Verder is de machine onder andere afgeleverd met SMP draaikantelstuk, elektrische noodpomp, automatisch centraal smeersysteem, brandblusser, EHBO-box, waterpas en een kortsluitkabel met draaiklemmen.

Over Kris Leus Spoorkraanverhuur

Kris Leus, is reeds meer dan 15 jaar actief aanwezig in de spoorwegsector. Als kraanmachinist met de nodige vakbekwaamheid, kennis en behendigheid voert hij sinds jaar en dag de meest uiteenlopende opdrachten uit. Op maat en naar wens van de klant op de meest efficiënte, snelle en veilige manier. Kijk op www.leuskris.be voor meer informatie.