Atlas 350MH Stage V voor Degetec

Degetec uit Desselgem heeft, via De Bruycker-Kemp, een Atlas 350MH Stage V mobiele overslagmachine in ontvangst genomen. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een bereik van ruim achttien meter.Wij wensen Degetec veel werkplezier met de Atlas!

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine en steunpoten is voorzien van de nieuwste generatie Stage 5 motor. Deze schonere en stillere motor, is goed voor een hoge productiecapaciteit. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

De Atlas 350MH is volledig naar de wensen en eisen van Degetec opgebouwd en afgeleverd. Denk hierbij aan centrale smering, extra contra gewicht, extra werkverlichting en een camera gemonteerd op de knikarm. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld.

Over Degetec
Wat meer dan 30 jaar geleden begon als een grondwerkersbedrijf is onder impuls van de familie Degezelle – Vandenbuverie uitgegroeid tot een multidisciplinaire groep met ca. 130 medewerkers waarbij het persoonlijk contact met zowel de werknemers als de klanten hoog in het vaandel gedragen wordt. De nieuwste machines, de nieuwste technieken alsook uiterst bekwame medewerkers op alle niveaus vormen de basis voor de aanpak die de groep u kan bieden bij het realiseren van uw bouwprojecten. Naast de dagdagelijkse productie van stortklaar beton en andere hydraulisch gebonden mengsels op de sites Desselgem en Harelbeke, leggen de bedrijven ook de focus op duurzaam, maatschappelijk en ecologisch verantwoord ondernemen. Kijk op www.buijsleerdam.nl voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van poliepgrijper tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.