Atlas 350MH Stage V voor Meca-Weigert Recycling

Meca-Weigert Recyclinguit Gouvyheeft, via De Bruycker-Kemp, een Atlas 350MH Stage V mobiele overslagmachine in gebruik genomen. Wij wensen Meca-Weigert Recycling veel werkplezier met de Atlas!

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine, steunpoten en massieve banden, is voorzien van de nieuwste generatie Stage 5 motor. Deze schonere en stillere motor, is goed voor een hoge productiecapaciteit. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een bereik van ruim achttien meter. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers.

De Atlas 350MH is volledig naar de wensen en eisen van Meca-Weigert Recycling opgebouwd en afgeleverd. Meca-Weigert Recycling heeft ook gekozen ook voor een originele Atlas schrootgrijper met een capaciteit van 500 liter en vijf benen.

Over Meca-Weigert Recycling
Meca-Weigert Recycling is een recyclingcentrum voor ferro- en non-ferrometalen. Ook auto’s en kabels worden netjes verwerkt op het sorteercentrum in Gouvy. Naast recycling biedt Meca-Weigert ook een ontmantelingsservice voor alle soorten gebouwen, reiniging van sites of professionele installaties. Kijk op www.mecaweigert.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
De meeste Atlas machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.