Atlas 350MH Stage V voor Weibel Recycling

Weibel Recycling uit Roux heeft, via De Bruycker-Kemp, een Atlas 350MH Stage V mobiele overslagmachine in ontvangst genomen. De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een bereik van ruim achttien meter. Wij wensen Weibel Recycling veel werkplezier met de Atlas!

Deze 35 ton wegende mobiele overslagmachine, met liftcabine en steunpoten is voorzien van de nieuwste generatie Stage 5 motor. Deze schonere en stillere motor, is goed voor een hoge productiecapaciteit. De 350MH is zeer geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en vullen van containers. De liftcabine geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden want deze zit op ruim vijf meter boven het maaiveld.

De Atlas 350MH is volledig naar de wensen en eisen van Weibel Recycling opgebouwd en afgeleverd. Denk hierbij aan een contragewicht van 8.200 kg, volle banden, cycloon filter en extra werkverlichting. Binnenkort wordt er ook een nieuwe grijper geleverd.

Over Weibel Recycling
Weibel Recycling helpt u bij uw recyclinginspanningen. Weibel Recycling komt bij u thuis om oude metalen in te zamelen die u niet meer nodig heeft. Metalen zijn optimaal te recyclen, voor 100% en oneindig. Koper, oud ijzer, zink, lood, aluminium, roestvrijstaal, door de goede recyclebaarheid levert metaal sinds jaar en dag geld op. Nadat de metalen zijn opgehaald worden ze gesorteerd. Een grote kraan verplaatst de verschillende soorten naar hun eigen sorteervak. Nadat het metaal is gescheiden wordt dit aangeleverd aan de hoogovens waar het wordt omgesmolten om er weer nieuwe producten van te maken.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Atlas machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van poliepgrijper tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.