Atlas 1604ZW spoorwegmachine voor Hendrickx Grondwerken

Hendrickx Grondwerken uit Turnhout heeft, via De Bruycker-Kemp, weer een Atlas 1604ZW spoorwegkraan in ontvangst genomen. Voor een optimale en flexibele inzet is de spoorwegkraan afgeleverd met een windhoff ASB Ballast borstel, een Windhoff AST8 onderstopper en een Pladett uitlegtang gekocht. Wij danken Hendrickx Grondwerken voor het vertrouwen!

De circa 22 ton wegende Atlas 1604ZW spoorwegmachine staat bekend om kwaliteit, stabiliteit en het onderhoudsvriendelijke karakter, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Daarnaast is de Atlas 1604ZW door de professionals van De Bruycker-Kemp zeer compleet opgebouwd naar de eisen en wensen van de klant.

De Atlas spoorwegmachines zijn gehomologeerd volgens de Europese norm EN 15746 en hebben een flinke facelift ondergaan. Er is flink geïnvesteerd in de ergonomie voor de machinist, met behoud van uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. Het doorontwikkelde CARSY systeem biedt opmerkelijk meer stabiliteit met behoud van het onderhoudsvriendelijke karakter.

Over Hendrickx Grondwerken
Hendrickx Grondwerken is uw partner voor zowel kleine als grote afbraakwerken, grondwerken, transport en verhuur. Het bedrijf voert met veel zorg al uw grote en kleine grond- en sloopwerken uit en beschikken hiervoor over een mooi machinepark en allerhande accessoires. Voor de uitvoering van deze werken staat een gemotiveerd team met kennis van zaken ter beschikking. Daarnaast heeft Hendrickx eigen tractoren met bijhorende kiepwagens. Hierdoor vervoeren zij naast het transport van eigen werken, ook in onder aanneming. Ook voor de verhuur van graafmachines of tractoren met grondkar met een ervaren machinist bent u bij Hendrickx Grondwerken.