BESIX INFRA KIEST VOOR KOBELCO!

BESIX INFRA uit Schelle, onderdeel van de Groep BESIX, heeft nogmaals de populaire Kobelco SK380SRLC-2PB compact draaiende rupsgraafmachine in gebruik genomen. De Kobelco SK380SRLC is één van de zwaarste en snelste short range graafmachines op de markt met een hoog vermogen, grote hefcapaciteit en kleine footprint. Wij wensen Besix Infra veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De machine voldoet aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met een ruime cabine met het comfort dat u van Kobelco gewend bent. Door Power Boost is het vermogen van de machine met nog eens 10% te verhogen tot een maximale graafkracht van de bak van 208 kN en 139 kN van de graafarm. Daarnaast levert de combinatie van Heavy Lift en uitgekiende chassislay-out een uitzonderlijk hefvermogen van wel 12.390 kg op een bereik van maar liefst 6 meter.

De al compleet uitgeruste Kobelco SK380SRLC met 2-delige giek is door De Bruycker-Kemp verder uitgerust met een dubbele heflat, een gereedschapskoffer tussen de rupsen, een automatisch smeersysteem en Topcon 3D GPS-systeem. Daarnaast is de machine afgeleverd in de witte firmakleur van BESIX INFRA en voorzien van de firmanaam.

Over Besix Infra
Actief sinds 1909, is de Groep BESIX over de jaren heen gegroeid tot een multidisciplinair bedrijf met een toonaangevende positie op de markten waarin het actief is: bouw, vastgoedontwikkeling en concessies. In de Benelux en Frankrijk is de Groep sterk vertegenwoordigd met de regionale filialen BESIX Infra en BESIX Construct, die garant staan voor een lokale benadering. BESIX Infra is dé kennis gedreven aannemer voor wegenbouw op de Vlaamse en Brusselse markt, actief in wegenbouw, rioleringsaanleg, milieusanering en de aanleg van publieke ruimtes. BESIX Infra behoort tot de top3-spelers op de Belgische infrastructuurmarkt, voor zowel publieke als private opdrachtgevers. Met de diverse entiteiten brengt de Groep gespecialiseerde nicheoplossingen op de markt, zoals diepfunderingen, geo-engineering, wegenwerken, waterbehandeling en kabel- en leidingbouw. Kijk op www.besixinfra.com voor meer informatie.

U KUNT OOK UW EIGEN RUPSGRAAFMACHINE ZELF SAMENSTELLEN!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.