BOMAG BF200 voor Marcel Baguette

Marcel Baguette uit Thimister-Clermont, heeft via De Bruycker-Kemp, een nieuwe BOMAG BF200 asfaltspreidmachine afgeleverd gekregen. Eerder ontving Marcel Baguette ook al een hybride BOMAG BW174 tandemwals. Wij wensen hen veel werkplezier en strakke kilometers asfalt toe!

BOMAG biedt een ruim assortiment aan asfalteermachines. Voor alle voorkomende asfaltsoorten levert De Bruycker-Kemp asfaltspreidmachines met een werkbreedte van 1,1 tot wel 10,0 meter. Met technieken als Magmalife voor kortere opwarmtijd, Quick Coupling voor een snelle balkverbreding, brandstofbesparende Ecomode en een dubbele bordes voor meer zicht, zorgt de asfalteermachine voor een hogere productiviteit. De ruim 6 ton wegende BOMAG BF200 heeft een werkbreedte van 1.100 – 2.000 mm.

Over Marcel Baguette

Opgericht in 1960, is Marcel Baguette dé referentie in de regio Luik voor wat betreft grond- en asfaltwerken en weg- en waterbouwkunde. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe technologische ontwikkelingen, die de kwaliteit van hun werk verbeteren. Voor meer informatie gaat u naar: https://marcel-baguette.be/

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.

De BOMAG BF200 van Marcel Baguette is afgeleverd in hun bedrijfskleur.