BOMAG BW28RH bandenwals voor Soil&Building

Soil&Building uit Landegem heeft, via De Bruycker-Kemp,een BOMAG BW28 RH Stage 5 bandenwals in ontvangst genomen. Binnenkort volgen er nog meer BOMAG machines waaronder twee BOMAG BMP 8500 sleuvenwalsen, eenBOMAG BW120 AD-5 tandemtrilwals en een BOMAG BW216 D-5 zelfrijdende trilwals. Wij wensen Soil&Buildingveel werkplezier met al deze BOMAG machines!

De BOMAG BW28RH bandenwals heeft een vermogen van 134 pk en een werkbreedte van 2.070 mm. Het complete leveringsprogramma BOMAG walsen is leverbaar in de gewichtsklassen tussen 3 en 28 ton. Vanaf de gewichtsklasse van 4,5 ton kunnen deze machines optioneel uitgerust worden met diverse modulair op te bouwen meetsystemen (BEM, BTM, BCM) en/of GPS.

De BOMAG BW28RH bandenwals voor Soil&Building is door De Bruycker-Kemp voorzien van afschrapers met borstels en extra ballastering om de machine te verzwaren tot 28 ton.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs of kijk op www.debruycker-kemp.be voor meer technische specificaties.

U kunt ook uw eigen BOMAG samenstellen!
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de BOMAG BW28RH bandenwals. Van temperatuurmeters tot onderhoudspakketten en verdichtingsmeters tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

Over Soil&Building
Soil&Building uit Landegem is sinds de oprichting in 2012 gegroeid tot een volwaardige bouwpartner voor grond- & infrastructuurwerken.Waar in de beginperiode de aandacht vooral uitging naar het bouwrijp maken van industrieterreinen, worden momenteel alle grond- en infrastructuurwerken aangeboden voor heel diverse projecten.Ook bodemverontreiniging en afbraakwerken op ontwikkelingsprojecten hebben voor Soil&Building geen geheimen daar er meer dan 20 jaar ervaring aanwezig is binnen de firma.Kijk op www.soil-building.eu voor meer informatie.