BOMAG combiwals voor Cnockaert

De firma Cnockaert uit Wervik heeft onlangs een BOMAG combiwals in gebruik genomen via De Bruycker-Kemp. Een rol aan de voorzijde en banden aan de achterzijde maakt de BW138AC-5 flexibel inzetbaar. Wij wensen Cnockaert veel plezier met de nieuwe BOMAG wals!

Deze 4.150 kg wegende BOMAG BW138AC-5 combiwals heeft een werkbreedte van 1.380 mm. Een rol aan de voorzijde en banden aan de achterzijde maakt de BW138AC-5 flexibel inzetbaar. Het complete BOMAG programma combi- en tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne BOMAG machines? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Cnockaert
Cnockaert is een familiale bouwonderneming die sinds 1927 actief is in beton- en wegenwerken. Doorheen 3 generaties werden de activiteiten uitgebreid met o.a. riolerings- en collectorwerken, grondwerken, funderingswerken, grondstabilisatie, damplanken, berlinerwanden, secanspalen, recyclage van bouwpuin (Copro gekeurd) en stortbeton (Benor beton). Met de bouw van een nieuwe betoncentrale, kantoorgebouwen, loodsen en een garage in 2008 wendt Cnockaert de steven richting een toekomst waarin zij zich verder blijven toeleggen op openbare en industriële projecten met oog voor duurzaamheid.

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.