BOMAG tandemwals voor Elaut-Mortier

De firma Elaut-Mortier uit Oosterzele heeft onlangs, via De Bruycker Kemp, een BOMAG BW120AD-5 toegevoegd aan hun moderne machinepark. Wij wensen Elaut-Mortier veel succes met de nieuwe BOMAG tandemwals!

De 2.700 kg wegende BOMAG BW120AD-5 Stage V tandemwals heeft een vermogen van 18,5 kW en een werkbreedte van 1.200 mm. De BOMAG BW120AD-5 is onderhoudsarm en heeft geen vet smeerpunten.

Het complete programma BOMAG tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG tandemwalsen kenmerken zich onder andere door het goede zicht op de werkzaamheden.

Over Elaut-Mortier

Bij Elaut-Mortier kunt u terecht voor afbraakwerken, grondwerken en drijfmestinjectie in Oost- en West-Vlaanderen. De ervaren medewerkers zijn uiterst bekwaam, werken met oog voor detail en leveren precisiewerk voor aannemers én particulieren. Dankzij de jarenlange ervaring garanderen ze een perfecte uitvoering van alle mogelijke sloopwerken, afbraakwerken en ontmantelingswerken. Maar ook het uitgraven van funderingen vijvers, zwembaden en bouwputten en plaatsen van kelders. Sinds jaar en dag is Elaut-Mortier gespecialiseerd in het injecteren van drijfmest. Om te beantwoorden aan je specifieke wensen en de geldende regels investeert Elaut-Mortier bovendien voortdurend in de nieuwste, meest moderne machines. Kijk op elautmortier.be voor meer informatie en alle werkzaamheden.

Start met het samenstellen van je eigen machine!
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.