CTG TERRASSEMENT neemt opnieuw een Kobelco in ontvangst

CTG TERRASSEMENT uit Warneton heeft, via De Bruycker-Kemp, een Kobelco SK180LC-11 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Eerder nam CTG een Kobelco SK210LC-10 2PB rupsgraafmachine in gebruik. We wensen Xavier en Ludovic weer veel draaiplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK180LC-11 is duurzaam en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. De SK180LC-11 kenmerkt zich onder andere door de grote capaciteit. Met hetzelfde motorblok als de Kobelco SK210LC-11 en dezelfde lengte rupsketting is men verzekerd van maximale capaciteit met een zeer lage bodemdruk. De moderne motor, met toevoeging van Ad-Blue, zorgt voor lagere brandstofkosten en vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen.

Door zijn grote wendbaarheid en graafkracht kan men met deze machine nog productiever werken. De Kobelco SK180LC-11 biedt daarnaast een stille en comfortabele werkomgeving. De veilige cabine stelt het belang van de machinist voorop. De Kobelco SK180LC-11 is standaard al zeer goed uitgerust maar de professionals van De Bruycker-Kemp hebben de machine in de werkplaats helemaal opgebouwd naar de eisen en wensen van CTG. Denk hierbij aan een hydraulische snelwissel, gereedschapskist op de onderwagen, belettering en een Leica 2D-systeem

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.

Over CTG TERRASSEMENT
Xavier Carpentier uit Warneton heeft zelf reeds meer dan 25 jaar ervaring in grondwerken en richtte in 2011 samen met Ludovic Gruson, de firma Terrassement Carpentier-Gruson BVBA op. Ondertussen is deze firma zowel in België als in Noord-Frankrijk alom bekend op vlak van wegen-, grond-, infrastructuur- , landbouw- en rioleringswerken.