DE MEUTER NEEMT SCHAEFF TL100 IN GEBRUIK

G&A De Meuter NV, experts in grondwerken en afbraakwerken uit Ternat, heeft via De Bruycker-Kemp, een nieuwe Schaeff TL100 afgeleverd gekregen. Wij danken De Meuter voor het vertrouwen en wensen hen heel veel werkplezier met deze wiellader!

De Schaeff TL100 met Stage V motor is een compacte shovel met een hoge rijsnelheid. Deze machine is zorgvuldig afgewerkt, compact, comfortabel, veelzijdig, betrouwbaar en zuinig in gebruik. De cabine is voorzien van twee deuren en biedt een goed zicht op het werkgebied. De circa 5,8 ton wegende TL100 heeft een motorvermogen van 73 pk en een maximale kieplast van 4.400 kg. De Schaeff TL-serie kenmerkt zich verder door de krachtige hydrauliek, de hoge hef- en uitbreekkrachten, de eenvoudige bediening en de multifunctionele joystick

Deze Schaeff is afgeleverd met o.a. een palletframe, radio, extra gewichten, vrije retour, LSD systeem en een 4 in 1 bak.

Over G&A De Meuter NV
G&A De Meuter NV uit Ternat zijn experts in grondwerken en afbraakwerken. Van afbraak tot verwerking, De Meuter doet alles in eigen beheer. Kijk op www.demeuter.be voor meer informatie, activiteiten en recente projecten.

U KUNT OOK UW EIGEN SCHAEFF SAMENSTELLEN!

Alle Schaeff wielladers zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zo ook de Schaeff TL100. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.