DRIE KEER BOMAG VOOR WILLEMEN INFRA

Willemen Infra uit Drongen heeft opnieuw via De Bruycker-Kemp divers BOMAG materieel in ontvangst genomen. Naast een BOMAG BW138AC-5 Combiwals, BOMAG BW174AP-4 AM ‘Hybride’ tandemwals met Asfalt Manager heeft Willemen nu ook de beschikking over een BOMAG BF200C-2 asfaltmachine. Wij wensen hen wederom veel plezierige en veilige draaiuren met de nieuwe machines!

Asfaltmachine
BOMAG biedt een ruim assortiment aan asfalteermachines. Voor alle voorkomende asfaltsoorten levert De Bruycker-Kemp asfaltspreidmachines met een werkbreedte van 1,1 tot wel 10,0 meter. Met technieken als Magmalife voor kortere opwarmtijd, Quick Coupling voor een snelle balkverbreding, brandstofbesparende Ecomode en een dubbele bordes voor meer zicht, zorgt de asfalteermachine voor een hogere productiviteit. De ruim 6 ton wegende BOMAG BF200C-2 heeft een werkbreedte van 1.100 – 2.000 mm.

Tandemwals
Het complete Bomag programma tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing. De nieuwe serie tandemwalsen zwaarder dan 5,0 ton biedt hoog rijcomfort en goed zicht op de werkzaamheden. Bovendien verhogen nieuwe technieken zoals Economizer, TanGo 4 en Asfalt Manager 2 de productiviteit. Deze ruim 9,5 ton wegende BW174 AP-4F AM met temperatuurmeter heeft een werkbreedte van 1.680 mm met een motorvermogen van 54 kW.

Ze is voorzien van het Intelligent verdichtingssysteem in de voorrol (Asfalt Manager), met een eenvoudig bedienbaar touchscreen. Het display is geïntegreerd in het dashboard met weergave van digitale rijsnelheid, asfalttemperatuur en verdichtingsweergave met behoud van een gedeelde rol. De gedeelde rol is zowel manueel als automatisch variabel van horizontaal (oscillatie) naar vol verticaal.
De 4.150 kg wegende BOMAG BW138AC-5 combiwals heeft een werkbreedte van 1.380 mm. Een rol aan de voorzijde en banden aan de achterzijde maakt de BW138AC-5 flexibel inzetbaar. Het complete BOMAG programma combi- en tandemwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 14,0 ton gewicht, met knik- of rolbesturing.

Over Willemen Infra NV

Deze firma beschikt ondertussen over vijf eigen asfaltcentrales, zes beton- en breekcentrales en zelfs een eigen transportbedrijf. Hun medewerkers zijn zeer gedreven en schuwen weekend- noch nachtwerk om hun opdracht tijdig af te werken. Maar de kwaliteit van een bouwfirma hangt ook steeds meer af van de beschikbare innoverende technologie en machines. Kijk op www.willemen.be/nl/ voor meer informatie en alle projecten van Willemen Infra.

START MET HET SAMENSTELLEN VAN JE EIGEN WALS

Alle BOMAG tandem en grond walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.