Drie verschillende BOMAG BW100 walsjes afgeleverd!

De Bruycker-Kemp leverde onlangs drie verschillende Bomag BW100 walsen aan drie verschillende klanten. Een Bomag BW100AD-5 voor de firma Nelles Frères uit Malmédy, een BW100AC-5 combiwals voor Viabuild uit Puurs en een BW100ADM-5 voor Gemeente Holsbeek. Alle drie de combi- en tandemwalsen zijn opgebouwd naar wens van de klant.

Het complete BOMAG programma tandem- en combiwalsen bestaat uit meer dan 30 verschillende typen en modellen van circa 1,5 tot 16,0 ton, met knik- of rolbesturing. De BOMAG combi- en tandemwalsen kenmerken zich onder andere door goed zicht op de werkzaamheden.

BW100AD-5

Deze 2.500 kg wegende BOMAG BW100AD-5 tandemwals heeft een vermogen van 24,3 kW en een werkbreedte van 1.000 mm. De wals voor de firma Nelles Frères is voorzien van zwaailamp en extra werkverlichting.

Over Nelles Frères n.v

Nelles Frères n.v. is een familiebedrijf gevestigd in 1962 door Jean Nelles en zijn broers. Nelles Frères n.v. houdt zich eerst en vooral bezig met wegeniswerken, en voert nu activiteiten uit in verschillende sectoren. Het bedrijf heeft vandaag ongeveer 150 mensen in dienst en beschikt over een vrachtwagen- en machinepark dat voldoende uitgerust is om op een efficiënte manier de vraag naar zowel privé- als openbare werven te kunnen beatwoorden. Het vakmanschap en de betrokkenheid van onze medewerkers, alsook het gebruik van nieuwe technologieën, zijn de waarborg voor een uitvoering volgens de regels van de kunst.

BW100AC-5

De 2.350 kg wegende BOMAG BW100AC-5 Stage V combiwals kenmerkt zich door de wals aan de voorkant en de banden aan de achterkant. Deze wals heeft een werkbreedte van 1.000 mm, is onderhoudsarm en heeft geen vet smeerpunten. De combiwals voor Viabuild is voorzien van zwaailicht, broad spectum buzzer, batterijslot, 4 LED werklichten op de ROPS-beugel en is daarnaast in de bedrijfskleuren van Viabuild gespoten.

Over Viabuild

Viabuild verenigt sinds 2013 meerdere aannemingsbedrijven gespecialiseerd in wegeniswerken, afbraak- en grondwerken, asfaltwerken, asbestverwijdering, burgerlijke bouwkunde en rioolrenovatie. Het geïntegreerde aannemingsbedrijf met hoofdzetel in Puurs-Sint-Amands telt in België 720 werknemers in acht werkdomeinen. Viabuild investeert in talent. In technologie. In veiligheid. In duurzaamheid. Om het beste, hoogkwalitatief werk te kunnen afleveren. Het aannemingsbedrijf is actief in zowel de publieke als private sector.

BW100ADM-5

Een van de kleinste walsjes uit het BOMAG leveringsprogramma tandemwalsen. De BOMAG BW100AD-5 weegt 1.650 kg en heeft een werkbreedte van 1.000 mm. De tandemwals voor Gemeente Holsbeek is extra opvallend door de rood-witte arcering aan de voor- en achterzijde, de verkeersborden en extra veilig door de twee zwaailichten, achteruitkijkspiegels en snelpoederblusser.

Start met het samenstellen van uw eigen wals!
De meeste BOMAG machines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.