Firma Roebben breidt machinepark wederom uit en blijft daarbij trouw aan Kobelco!

Na meerdere Kobelco’s zoals de SK260LC-11, SK180LC, SK140SRLC-7 2PB & SK75SR-7 heeft de firma Roebben uit Herstal onlangs nog een nieuwe Kobelco in ontvangst genomen. Het machinepark van Roebben blijft uitbreiden en kleurt alsmaar blauwer. Wederom danken wij Roebben voor het vertrouwen en wensen hen veel plezier met de nieuwe Kobelco SK260LC-10E rupsgraafmachine!

We hebben nog geen configurator voor deze machine.

De Kobelco SK260LC-10E kenmerkt zich door een nog overzichtelijkere opbouw met een vrij zicht naar rechts. Een nieuw vormgegeven ballastgewicht geeft de machine een nieuwe uitstraling. De giek is versterkt om een hoger werkvolume aan te kunnen. Daarnaast is deze Kobelco duurzamer dan ooit en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. Firma Roebben heeft deze machine afgeleverd gekregen met firmanaam, hydraulische snelwissel met lasthaak, automatische smering, een gereedschapskoffer en een dubbele heflat.

Over Roebben

Reeds in de jaren 70 legde firma Roebben uit Tongeren zich toe op grondwerken en het aanleggen van verkavelingen en wegen. In 2005 trokken ze naar Wallonië, meer bepaald naar Herstal-Milmort voor de oprichting van een eigen betoncentrale, waar uiteindelijk alle activiteiten gecentraliseerd werden en ook de breekcentrale naast kwam te liggen. Ze beschikken over een dynamisch team medewerkers, die er alles aan doen om de projecten (zowel publieke als private) tot een goed einde te brengen. En ze kunnen hierbij rekenen op een modern machinepark. Voor meer informatie gaat u naar: https://roebben.be/

U kunt uw eigen Kobelco graafmachine nu zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.