Hefo blijft trouw aan Kobelco

Na de SK30SR-6 investeert Hefo in een nieuwe SK85MSR-7 2PB. De firma Hefo uit Zonhoven gaat de rupsgraafmachine inzetten bij algemene aannemingswerken. De compact draaiende SK85MSR-7 met stelgiek maakt deze machine bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes. Wij wensen Hefo veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK85MSR-7 Stage V rupsgraafmachine met stelgiek biedt superieure prestaties met meer vermogen en een hogere snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienorm en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Meest in het oog springende features in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

Naast de 2-delige giek, is de Kobelco SK85MSR-7 voor Hefo o.a. uitgerust met SMP draaikantelstuk, verzwaard tegengewicht (+ 350kg), hefoog op voorarm, automatische smering en een uitgebreide bakkenset met banaanbak, dieplepelbak, nivelleerbak, kasseibak, sorteergrijper en Okada sloophamer.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.