Het machinepark van Roebben kleurt blauw!

De firma Roebben heeft wederom een Kobelco rupsgraafmachine in gebruik genomen via De Bruycker-Kemp. De compact draaiende SK75SR-7SD met offset-giek is bij uitstek geschikt op plaatsen waar de ruimte beperkt is. Wij danken Roebben opnieuw voor het vertrouwen !

De nieuwe SK75SR-7SD rupsgraafmachine met offset-giek biedt superieure prestaties, een grotere efficiëntie en hogere productiviteit met een groter vermogen en meer snelheid dan het vorige model. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse.

Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

De SK75SR-7 is uitgerust met en automatisch smeersysteem, hefoog op de voorarm en afgeleverd met banaanbak, nivelleerbak en dieplepelbak. Daarnaast is de machine voorzien van belettering van de firma Roebben.

Benieuwd waarom de nieuwe Kobelco modellen zo in de smaak vallen? U bent van harte welkom om dit zelf te testen en te ervaren. Neem snel contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Roebben

Reeds in de jaren 70 legde firma Roebben uit Tongeren zich toe op grondwerken en het aanleggen van verkavelingen en wegen. In 2005 trokken ze naar Wallonië, meer bepaald naar Herstal-Milmort voor de oprichting van een eigen betoncentrale, waar uiteindelijk alle activiteiten gecentraliseerd werden en ook de breekcentrale naast kwam te liggen. Ze beschikken over een dynamisch team medewerkers, die er alles aan doen om de projecten (zowel publieke als private) tot een goed einde te brengen. En ze kunnen hierbij rekenen op een modern machinepark.

U kunt uw nieuwe machine nu zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische uitrustingen tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.