Hybride BOMAG BW174 wals voor Marcel Baquette

Marcel Baguette uit Thimister-Clermont heeft, via De Bruycker-Kemp, een compleet uitgeruste BOMAG BW174AP-4VAM Hybrid - Stage V wals in gebruik genomen. Deze, in de bekende kleurstelling gespoten, hybride asfaltwals is tot wel 20% zuiniger. Wij wensen Marcel Baquette veel werkplezier met deze wals!

De rollen zijn vervaardigd van een hoogwaardig staal genaamd “Dilidour”, verder is de wals voorzien van hydraulische kantensnij-uitrusting, voorbereiding splitstrooier en een BOMAP Universele tablethouder.

Hybride aandrijving
De hydraulische energie die telkens vrijkomt bij het uitschakelen van de vibratie wordt opgeslagen in 2 grote accumulatoren à 10 kW per stuk. Deze laat zijn energie weer los op het hydraulische systeem bij het inschakelen van de vibratie. Hierdoor is een kleinere verbrandingsmotor toereikend en is deze wals geheel vrijgesteld van Adblue en mede door het motor start-stop systeem is een geringer brandstofgebruik eenvoudig haalbaar.

Asfalt Manager
Intelligent verdichtingssysteem in de voorrol: 'Asfalt Manager', inclusief eenvoudig bedienbaar touchscreen. Het display is geïntegreerd in het dashboard met weergave van digitale rijsnelheid, asfalttemperatuur en verdichtingsweergave met behoud van gedeelde rol. De gedeelde rol is zowel manueel als automatisch variabel van horizontaal (oscillatie) naar vol verticaal.

BOMAG biedt een ruim assortiment aan Asfaltwalsen. Voor alle voorkomende asfalt soorten levert De Bruycker-Kemp walsen in de gewichtsklasse 1,5 tot 16 ton gewicht. Met nieuwe technieken als ECONOMIZER, TanGO 4 en ASPHALT MANAGER 2, zorgt de asfaltwals voor een hogere productiviteit. De ruim 9,5 ton wegende BW174 AP-4F AM heeft een werkbreedte van 1.680 mm met een vermogen van 74 kW. Meer informatie over deze asfaltwals? Kijk op www.debruycker-kemp.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen wals
Alle BOMAG walsen zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Over Marcel Baquette
Marcel Baguette SA, opgericht in 1960, is een begrip in grondwerken, wegenbouw en burgerlijke bouwkunde in de Luikse regio. Of het nu gaat om openbare of particuliere projecten, de circa 150 medewerkers zullen hun expertise en professionaliteit gebruiken om projecten naar complete tevredenheid uit te voeren. Kijk op www.marcel-baguette.be voor meer informatie.