Kobelco rupsgraafmachine SK260LC-11 voor O.B.B.C. NV

Firma O.B.B.C. NV uit Oosterzele heeft, via de Bruycker-Kemp, de nieuwste Kobelco SK260LC-11 met Stage V motor in gebruik genomen. Wij wensen hen veilige draaiuren en veel plezier met de nieuwe rupsgraafmachine!

De nieuwe SK260LC-11 rupsgraafmachine volgt de lijn van de succesvolle SK75SR-7, SK85MSR-7, SK130LC-11 en de SK140SRLC-7. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al vele machinisten overtuigd. De nieuwe -11 generatie biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen.

De Kobelco SK260LC-11 voor OBBC NV is uitgerust met een hydraulische snelwissel met lasthaak.

Over O.B.B.C NV

OBBC NV is een KMO die zich richt op de bouwindustrie. Zij bieden verschillende diensten aan zoals bijvoorbeeld zeefinstallatie en grondverbetering. De Oosterzeelse Breek- en Betoncentrale, werd 30 jaar geleden opgericht door en voor vier aannemingsbedrijven. Maar al vlug kwamen ook andere ondernemingen bij hen terecht wat leidde tot een nieuwe centrale, 200m verder, en een enorme capaciteitsuitbreiding.  Voor meer informatie gaat u naar http://www.obbc.be/nl/home

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.