Kobelco SK10SR-2E minigraver voor KVMbouw

KVMbouw bvba uit Overijseheeft, via De Bruycker-Kemp, de populaire Kobelco SK10SR-2E minigraver in ontvangst genomen. Standaard is de minigraafmachine uitgerust met servo-bediening en uitschuifbare onderwagen. De Kobelco SK10SR-2E is voorzien van een hydraulische snelwissel en afgeleverd met extra bakken.

DeKobelco SK10SR-2Ewordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over KVMbouw bvba
KVMbouw bvba uit Overijse is gespecialiseerd in omgevings-, grond-, afbraak en rioleringswerken. Daarnaast ben u bij KVMbouw aan het juiste adres voor betonbouw en bouw van loodsen. Kijk op www.kvmbouw.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.