Tweemaal een Kobelco SK10SR-2E voor Colbrant Christophe SPRL & Beauchamp FILIP

De firma’s Colbrant Christophe SPRL uit Leuze-en-Hainaut en Beauchamp Filip uit Frasnes-lez-Anvaing hebben beide een Kobelco SK10SR-2E minigraver in ontvangst genomen. Deze twee klanten, tevens vrienden, kochten op hetzelfde moment een SK10SR-2E en kregen ze op hetzelfde moment geleverd. Wij wensen beide firma’s veel werkplezier met deze nieuwe aanwinst!

Deze veelzijdige minigraver biedt volwaardige prestaties in compact formaat. Met een groot werkbereik, uitschuifbare onderwagen en betrouwbare constructie is deze Kobelco SK10SR-2E perfect voor aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen.

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met deze machine. De Kobelco SK10SR-2E is voorzien van een mechanische snelwissel en afgeleverd met extra bakken en een grondboor.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Colbrant Christophe SPRL
Colbrant Christophe SPRL uit Leuze-en-Hainaut is al tien jaar gespecialiseerd in een breed scala aan grondwerken zoals het installeren van stortbakken, afwatering en het leggen van beton. Zowel ondernemers als particulieren kunnen terecht bij Colbrant Christophe, maar ook in onderaanneming is hij geïnteresseerd. Al het werk wordt door de eigenaar uitgevoerd. Ga naar http://christophecolbrant.be/a-propos-colbrant/voor meer informatie.

Over Beauchamp Filip
Beauchamp Filip uit Frasnes-lez-Anvaing is gespecialiseerd aannemer van woningbouw en verbouwingen.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.