Kobelco SK10SR-2E voor Ronsmans-Nys

Algemene Bouwonderneming Ronsmans-Nys uit Tielt-Winge heeft, via De Bruycker-Kemp, de populaire Kobelco SK10SR-2E minigraver in ontvangst genomen. Deze Kobelco minigraver is door De Bruycker-Kemp afgeleverd met een hydraulische snelwissel en extra bakken.

De Kobelco SK10SR-2E wordt alom gewaardeerd om zijn kracht, stabiliteit en compactheid. De standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) garandeert toegankelijkheid wanneer de onderwagen is ingeschoven en stabiliteit in de breedste stand. De joystickbediening zorgt voor optimaal bedieningsgemak en in combinatie met de ergonomisch verantwoorde zitpositie is het voor de machinist urenlang plezierig werken met de Kobelco SK10SR-2E.

Over Algemene Bouwonderneming Ronsmans-Nys
Algemene Bouwonderneming Ronsmans-Nys uit Tielt-winge (Meensel-Kiezegem) is een jonge onderneming die vooral actief is in Vlaams-Brabant en bestaat uit twee zelfstandigen met jarenlange ervaring in de bouwsector. Zij hechten zeer veel belang aan kwaliteit en klanttevredenheid. De opdrachtgever kan er steeds op rekenen dat alles correct verloopt. Door het kleine team is men zeer flexibel en staat men dicht bij de klant. U kunt bij Ronsmans-Nys terecht voor verbouwingen, nieuwbouw en appartementsbouw, zowel klassiek als modern (metselen en lijmen), rioleringswerken en alle andere ruwbouwactiviteiten.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de kleinste minigraver, de Kobelco SK10SR-2E. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.