Kobelco SK130LC-11 voor Luc Fouquaet

Luc Fouquaet uit Erpe heeft onlangs, via De Bruycker-Kemp, een Kobelco SK130LC-11 rupsgraafmachine in gebruik genomen. De Kobelco SK130LC-11 combineert kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort. Wij wensen Luc Fouquaet veel werkplezier met de Kobelco SK130LC-11.

De SK130LC-11 is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is bovendien bijzonder stabiel dankzij het vernieuwde model en een groter contragewicht. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 78,5 kW bij een toerental van 2.000 min-1, graafkracht van 105,4 kN en een hefvermogen van circa 4,0 ton.

De Kobelco SK130LC-11 op 50 cm brede rupsplaten is voor Fouquaet door De Bruycker-Kemp uitgerust met automatische smering, lekleiding op rechter zijde en een beschermrooster aan de voorzijde van de cabine.

De machinist waant zich in een luxe cabine waarin hij omringd wordt door de nieuwste technieken. Het interieur is niet alleen mooi maar ook heel functioneel. Een grote draaiknop geeft u de mogelijkheid om alles eenvoudig te bedienen. De 10-inch kleurenmonitor is gemakkelijk af te lezen en ook de bediening van speciale uitrustingsstukken is volledig geïntrigeerd. De ergonomisch verantwoorde en lucht geveerde stoel heeft een uitstekende dempende werking.

Over Luc Fouquaet
Luc Fouquaet BVBA uit Erpe is gespecialiseerd in bosexploitatie. Naast het maai-, snoei- en freeswerk is Fouquaet ook het juiste adres voor het bouwrijp maken van gronden, grondwerken, hakselen, beplantingswerken en sproeiwerken.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.