Kobelco SK140SRLC-7 2PB voor Mathibo

Mathibo uit Meerhout heeft onlangs via De Bruycker-Kemp een Kobelco SK140SRLC-7 2PB rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De Kobelco SK140SRLC-7 met stelgiek is volledig naar de eisen en wensen van Mathibo afgeleverd. Wij wensen de professionals van Mathibo veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De SK140SRLC-7 is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. Naast de geweldig comfortabele cabine, waarin echt iedere machinist zich de koning voelt, zijn de prestaties uitstekend. De combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort stelt de gebruiker in staat de productiviteit te verhogen. Dus direct meer rendement en lagere kosten per draaiuur.

De Kobelco SK140SRLC-7 2PB is door De Bruycker-Kemp o.a. voorzien van een dubbele heflat, een gereedschapskoffer op het onderstel, de firmanaam op giek en contragewicht, een automatisch smeersysteem van Groeneveld en een hydraulische snelwissel CW20 met lasthaak.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Over Mathibo
Mathibo uit Meerhout is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in grond-, riolerings- en infrastructuurwerken. Opgegroeid in de sector en met jaren ervaring als kraanman richtte Mathias Verhoeven zijn eigen onderneming op. Bij de projecten staan kwaliteit, vakmanschap en service voorop. Zij streven naar een stipte aanpak gebaseerd op correcte afspraken, flexibel werken en duidelijke communicatie. Kijk op www.mathibo.be voor meer informatie.