Kobelco SK140SRLC-7 voor Cardon Rudy

Cardon Rudy uit Sint-Lievens-Houtem heeft onlangs, via De Bruycker-Kemp, een Kobelco SK140SRLC-7 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De Kobelco SK140SRLC-7 met stelgiek is volledig naar de eisen en wensen van Cardon Rudy afgeleverd. Wij wensen hen veel werkplezier met de nieuwe Kobelco rupsgraver!

De SK140SRLC-7 is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. Naast de geweldig comfortabele cabine, waarin echt iedere machinist zich de koning voelt, zijn de prestaties uitstekend. De combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort stelt de gebruiker in staat de productiviteit te verhogen. Dus direct meer rendement en lagere kosten per draaiuur.

De Kobelco SK140SRLC-7 2PB is door De Bruycker-Kemp uitgerust met een looptrede aan de cabine, automatische smering, heflat en tiltrotator. De machine is voorzien van de firmanaam en afgeleverd met nivelleerbak.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!

Wens u graag een afspraak te maken met een verkoopadviseur of langs te komen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.