Kobelco SK140SRLC-7 voor De Waal Solid Foundations

De Waal Solid Foundations uit Lokeren, heeft via De Bruycker-Kemp, een nieuwe Kobelco SK140SRLC-7 in ontvangst genomen. Eerder kocht De Waal al twee Kobelco rupsgraafmachines. Eerst een conventionele SK180LC en daarna ween compact draaiende SK140SRLC-7. Wij wensen De Waal Solid Foundations ook met deze Kobelco veel werkplezier!

De Kobelco SK140SRLC-7 is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. De graafkracht bedraagt maar liefst 105,4 kN. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd. De combinatie van kracht, snelheid, laag brandstofverbruik en comfort stelt de gebruiker in staat de productiviteit te verhogen. Dus direct meer rendement en lagere kosten per draaiuur.

De Kobelco SK140SRLC-7 van De Waal Solid Foundations, is door De Bruycker-Kemp o.a. voorzien van firmanaam en -kleur op het contragewicht en giek, hydraulische snelwissel, automatische smering, LED-werkverlichting, hefoog op de voorarm en looptrede aan de cabinekant. Daarnaast is de rupsgraafmachine afgeleverd met een dieplepelbak.

Over De Waal Solid Foundations

De Waal Solid Foundations begon in 1959 als De Waal Palen en is vanaf dat moment aanwezig op de Belgische markt. In 1997 werd het marktaandeel vergroot door de overname van Wig Palen. En in 2010 werd Olivier Funderingstechnieken overgenomen. Ruim 58 jaar later zijn de firma’s De Waal Palen, Wig Palen en Olivier Funderingstechnieken gefuseerd tot De Waal Solid Foundations en kan je bij hen terecht voor verschillende uitvoeringstechnieken. Denk hierbij aan het plaatsen van verschillende soorten palen, diepfunderingsputten en geluidswanden. Voor meer informatie gaat u naar: https://www.dewaal.eu/

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.