Kobelco SK140srlc-7 voor vanheede

Vanheede Environmental Logisticsuit Geluwe heeft een Kobelco SK140SRLC-7 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Deze Kobelco is door De Bruycker-Kemp voorzien van diverse opties zoals een bijkomend tegengewicht van 580kg en beschermrooster aan de voorkant van de cabine.Wij wensen Vanheede veel werkplezier met de Kobelco!

De Kobelco SK140SRLC-7 is uitgerust met een nieuwe Stage V-motor en is ondanks zijn compacte range bijzonder stabiel. De ISUZU motor kenmerkt zich door een vermogen van 86 kW bij een toerental van 2.200 min-1. De graafkracht bedraagt maar liefst 105,4 kN. De bediening vanuit de meest comfortabele en moderne cabine heeft al zeer veel machinisten overtuigd.

De Kobelco SK140SRLC-7is door de De Bruycker-Kemp onder andere voorzien van tegengewicht van 580kg, lange voorarm, berschermrooster vooraan, automatische smering en 700mm rupsplaten.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Vanheede
Vandaag biedt Vanheede aan meer dan 10.000 klanten een duurzame, efficiënte en economische oplossing op het gebied van afvalmanagement. Ze vervullen een sleutelrol in het realiseren van de circulaire economie door elke afvalstroom te verwerken tot een nieuwe grondstof of tot energie, dit zowel in eigen als externe verwerkingssites. Vanheede Environment Group behoort tot de top in de Benelux en Noord-Frankrijk. Maar de ambities reiken verder: onder het motto "Towards a circular world, in a sustainable way" staan er binnen en buiten Europa een aantal internationale projecten in de steigers. Samen bouwen ze aan een mooie, duurzame toekomst!

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK140SRLC-7. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.