Kobelco SK17SR-3E voor Cocquyt

Firma Cocquyt uit Sint-Laureins kocht onlangs een Stage V Kobelco SK17SR-3E minigraver met cabine. Al eerder ontving Cocquyt de vernieuwde populaire SK75SR-7 rupsgraafmachine van Kobelco. De Bruycker-Kemp wenst Cocquyt veel plezier met beide Kobelco’s!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft een standaard uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. De punten voor de dagelijkse controles en het reguliere onderhoud zijn gemakkelijk te bereiken.

Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

 

 

 

 

 

SK17SR voor Cocquyt

De SK17SR-3E minigraafmachine met cabine is op wens van de firma Cocquyt voorzien van hydraulische snelwissel, EBN leidingen en compacte automatische smering.

 

U kunt ook uw eigen minigraafmachine samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK17SR-3E minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?