KOBELCO SK17SR-3E VOOR IDBS RIOOLTECHNIEK

IdBS Riooltechniek uit Lanaken heeft een Kobelco SK17SR-3E minigraafmachine met cabine in ontvangst genomen. De Bruycker-Kemp wenst Ivo Henraat veel werkplezier met de Kobelco SK17SR-3E!

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft standaard een uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.
De Bruycker-Kemp heeft de Kobelco SK17SR-3E voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, slangbreukventiel op arm- en hefcilinder en extra LED-werkverlichting. Daarnaast is de minigraver afgeleverd met extra bakken.
Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

OVER IDBS RIOOLTECHNIEK

IdBS rioolontstoppingen is een bedrijf gevestigd in Lanaken dat werkzaamheden uitvoert in heel Limburg. Ivo Henraat is de zaakvoerder en beschikt over een jarenlange ervaring. IdBS lost al uw rioolproblemen op, van toiletten tot badkamers en keukens. Kortom overal waar een aansluiting is op het riool kunnen zij u van dienst zijn. Kijk op www.idbs.be voor meer informatie.

U KUNT OOK UW EIGEN KOBELCO MINIGRAVER ZELF SAMENSTELLEN!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Neem contact met ons op!
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.