Kobelco SK17SR voor Van Huffel

BVBA Van Huffel D/N uit Ouwegem heeft, via De Bruycker-Kemp,een Kobelco SK17SR-3E minigraver met canopy in ontvangst genomen. Deze minigraafmachine met stage V motor is afgeleverd met extra bakken en een OKADA 200 sloophamer.

De Kobelco SK17SR-3E minigraver heeft een standaard uitschuifbare onderwagen voor optimale stabiliteit en staat door het robuuste ontwerp garant voor jarenlang draaiplezier. De punten voor de dagelijkse controles en het reguliere onderhoud zijn gemakkelijk te bereiken.

Met een uitgeschoven onderwagen draait de bovenwagen binnen de rupsen van de minigraver. Door de combinatie van de zijdelingse graaffunctie en het 'binnendraai' concept kan er vlak langs muren gegraven worden. Door de kleine zwenkradius heeft de SK17SR een werkruimte van slechts 2.030 mm nodig om continu te kunnen graven, zwenken en laden.

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Van Huffel
Dirk en Nico Van Huffel zijn vader en zoon die samen kennis en ervaring samen gebracht hebben om zo het bedrijf te worden die zij nu zijn. Beiden met elk verscheidene ervaringen in het beroepsveld. BVBA Van Huffel D/N is een uitgebreid bouwbedrijf met verscheidene takken. Naast grondwerken en metselwerken is Van Huffel ook het adres voor renovatiewerken, afbraakwerken, opritten,  terrassen, tegelwerken, plaatsen van zwembaden en rioleringswerken. Kijk op www.bvbavanhuffel.be voor meer informatie.