Kobelco SK210LC-10 voor Santera

Santerra uit Boortmeerbeek heeft een Kobelco SK210LC-10 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Wij danken firma Santera voor het vertrouwen en wensen hen veel fijne en veilige draaiuren met de nieuwe Kobelco SK210LC-10!

De Kobelco SK210LC-10 voldoet aan de strengste milieueisen en door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. De machinist stond centraal bij de ontwikkeling van de cabine en profiteert van een ruime werkomgeving met veel beenruimte, een brede deuropening en een lucht geveerde en verwarmde stoel.

Daarnaast heeft de SK210LC-10 extra functies die proportioneel in de hendels te bedienen zijn, een camera met geïntegreerd kleurenscherm. De nieuwste generatie ROPS-cabine draagt bij de veiligheid van de machinist. Kijk op onze website voor alle technische specificaties of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

De Bruycker-Kemp heeft de machine van Santera onder andere voorzien van 700mm rupsen, dubbele heflat 4 gaten, looptrede aan cabine, automatische smering en overdrukcabine. Daarnaast is de Kobelco SK210LC-10 voorzien van professionele bedrijfsbelettering.

Over Santerra

Santerra is de specialist op vlak van bodemsaneringstechnieken en stelt u graag de mogelijkheden op het gebied van grondwaterbehandeling voor. Via grondwaterbehandeling kan uw verontreinigd terrein immers gezuiverd worden van schadelijke stoffen zoals benzine, diesel PAK´s of zware metalen die uw grond onbruikbaar maken. Daarnaast is Santerra actief in de grondsanering, tanksanering, bodemluchtextracties, brownfield development, in situ sanering en striptorentechniek. Kijk op www.santerra.be voor alle technieken, werkzaamheden, projecten en meer informatie.

Start met het samenstellen van je eigen kraan!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. 

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.