KOBELCO SK210LC-11 VOOR FIRMA D’HAENE KARL

Karl D’Haene uit Kruisem heeft een nieuwe Kobelco SK210LC-11 in ontvangst genomen. Deze rupsgraafmachine is naar wens van Karl D’Haene opgebouwd en afgeleverd. Zo is deze machine onder andere voorzien van automatische smering en professionele bedrijfsbelettering. De Bruycker-Kemp wenst trouwe klant Karl D’Haene wederom veel draaiplezier in de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK210LC-11 voldoet aan de Stage V-emissienormen. De 4-cilinder motor van 124 kW levert het benodigde vermogen voor topprestaties. De bakkracht bedraagt maar liefst 157 kN. De Kobelco SK210LC-11 is één van de meest efficiënte graafmachines in zijn klasse. De bediening vanuit de comfortabele en moderne cabine heeft al veel machinisten overtuigd. De Bruycker-Kemp heeft deze Kobelco SK210LC-11 ook afgeleverd met een hydraulische snelwissel, een automatisch smeersysteem, lekleiding aan de rechterkant en een nivelleerbak van 1800 mm met voorzetmes. Daarnaast is de machine afgeleverd in de bedrijfskleur van Karl D’Haene en voorzien van professionele belettering. Alles voor een perfecte aflevering!

Meer informatie over de zuinige, stille en moderne Kobelco graafmachines? En profiteren van 36 maanden of 3.000 uur garantie? Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Over Karl D’Haene
Karl D’Haene Grond-, beton- & afbraakwerken bvba, gevestigd te Kruisem, is reeds 15 jaar actief in afbraak-, beton- en grondwerken. Dankzij hun eigen breekwerf kunnen ze alle puin verwerken en recycleren, zodat het materiaal later opnieuw gebruikt kan worden. Kijk op www.grondwerken-dhaene.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op!

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.