Kobelco SK230SRLC-5E voor Thiry Toitures

Onlangs heeft Thiry Toitures Terrassements uit Smuideen Kobelco SK230SRLC-5E compact draaiende rupsgraafmachine met Stage V motor in ontvangst genomen. Wij danken Thiry Toitures voor het vertrouwen en wensen hen veel draaiplezier met de nieuwe Kobelco!

De Kobelco SK230SRLC-5E rupsgraafmachine is standaard zeer compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de lucht geveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machinist. Daarnaast zorgt het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. En met het Komexs GPS Machine Management systeem beheert u via het internet overal informatie over de rupsgraafmachines, ongeacht waar ze aan het werk zijn.

De Kobelco SK230SRLC-5E voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK230SRLC-5E zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Kijk op thirytoitures.bevoor meer informatie.

U kunt nu uw eigen Kobelco samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK230SRLC-5E. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken.