Kobelco SK260LC-10 voor Devagro

Devagro heeft weer een Kobelco SK260LC-10 in ontvangst genomen. Deze nieuwste aanwinst, een Kobelco SK260LC-10 (de tweede) met lange voorarm, stond onlangs nog op de stand van De Bruycker-Kemp tijdens Matexpo. We zijn ervan overtuigd dat ook deze Kobelco opnieuw hun verwachtingen zal inlossen. Bedankt firma Devagro voor het vertrouwen!

De sterke constructie en bewezen betrouwbaarheid zorgt ervoor dat de Kobelco SK260LC-10E met Stage V motor zwaar werk aan kan en in lastige omstandigheden uitstekend presteert. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is deze Kobelco SK260LC-10 zuinig, stil en milieuvriendelijk. Daarnaast is de cabine ruim opgezet en biedt het de machinist veel zicht op de werkzaamheden. Deze Kobelco SK260LC-10 rupsgraafmachine staat op 800mm rupsen en is uitgerust met een automatische smering van Lubecore. Bovendien werden HD counterplates van 1.100 kg gemonteerd onder het tegengewicht.

U kunt ook uw eigen Kobelco minigraver zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook deze Kobelco SK260LC-10 rupsgraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Over Devagro
Devagro uit Desselgem is een belangrijke speler in de bouwsector. Ze hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring in infrastructuurwerken, afbraakwerken en grondverzet. Met de zusterfirma’s Degetec en Devamix beschikken ze over eigen betoncentrales en breekwerven. De firma BSV is dan weer gespecialiseerd in grondreiniging en biedt zowel tijdelijke als definitieve opslagplaatsen. In alle afdelingen kunnen ze rekenen op een enthousiast team en een moderne machinevloot. Kijk op www.devagro.be of  www.bsv-nv.be voor meer informatie.