Kobelco SK270SRLC-5E 2PB voor Kurt Verdoodt

Kurt Verdoodt heeft onlangs een Kobelco SK270SRLC-5E 2PB compact draaiende rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De Kobelco is uiteraard compleet naar de eisen en wensen van Verdoodt opgebouwd en afgeleverd. Wij wensen Kurt Verdoodt heel veel veilige en plezierige draaiuren met deze Kobelco!

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK270SR-5E Stage V biedt praktische functies terwijl de zwenkradius achter klein is gebleven. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De cabine is standaard voorzien van airconditioning en een luchtgeveerde verwarmde comfort stoel en biedt uitstekend zicht op de werkzaamheden. De Kobelco SK270SRLC-5E kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 170 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 220 en 1 x 20 l/min.

De Bruycker-Kemp heeft de Kobelco SK270SRLC-5E 2PB voorzien van extra tegengewicht, dubbele heflat, Topcon X53X en een automatisch smeersysteem van Van Groeneveld.

Over Kurt Verdoodt
Kurt Verdoodt is gespecialiseerd in algemene grond- en afbraakwerken.

U kunt ook uw eigen Kobelco graafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.