Kobelco SK270SRLC-5E voor De Roeck-Teugels

De Roeck-Teugels BVBA uit St-Gillis-Waas heeft, via De Bruycker-Kemp, een Kobelco SK270SRLC-5Erupsgraafmachine in ontvangst genomen. Wij wensen De Roeck-Teugels veel werkplezier met de nieuwe Kobelco!

De ca. 27 ton wegende Kobelco SK270SRLC-5E met een motorvermogen van 170 pk, is duurzamer dan ooit en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. Terwijl Kobelco zich blijft richten op het milieu van de toekomst, zorgt het ook voor een nieuw niveau van productiviteit om de levenscycluskosten te verlagen. De sterke constructies en bewezen betrouwbaarheid zorgen ervoor dat deze machines zwaar werk aan kunnen en in lastige omstandigheden goed presteren. 

Het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat deze rupsgraafmachine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is.

De Kobelco SK270SRLC-5E voor De Roeck-Teugels is afgeleverd met 700mm rupsen en extra tegengewicht van 1400kg. Verder is deze machine door De Bruycker-Kemp voorzien van onder andere automatische smering, hefoog op de voorarm en een volledig verlichtingspakket bestaande uit vier LED werklichten vooraan cabine, twee links en rechts op de boom, twee achteraan op het tegengewicht, één achteraan de cabine en één op de binnenkant van de voorarm. Verder is het tegengewicht van de SK270SRLC-5E gespoten in de bedrijfskleuren en voorzien van de belettering van De Roeck-Teugels.

Over De Roeck-Teugels

De werkzaamheden van de Firma De Roeck-Teugels uit St-Gillis-Waas lopen uiteen van wegenbouw, terrassen, opritten en parkings tot rioleringswerken. De nieuwste Stage V Kobelco SK270SRLC-5E is een perfecte aanvulling op het machinepark voor deze werkzaamheden. Kijk op www.deroeckteugels.be voor alle werkzaamheden en contactinformatie. Wij wensen De Roeck-Teugels veel plezier met de nieuwe aankoop!

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de Kobelco SK270SRLC-5E. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.