Kobelco SK30SR-6E en SK85MSR-7 voor Van Hauteghem

Van Hauteghem uit Oudenaarde heeft onlangs, via De Bruycker-Kemp, een Kobelco SK30SR-6E Stage V minigraafmachine en een Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Wij danken Van Hauteghem voor het vertrouwen en wensen hen veel plezier met de Kobelco’s.

Kobelco SK30SR-6E
De Kobelco SK30SR-6E Stage V biedt praktische prestatie verhogende functies. De nieuwe energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Door het Integrated Noise and Dust Reduction Cooling System (iNDr) van Kobelco is het geluidsniveau van de machine zeer laag. Het iNDr filter zorgt ook voor minder vervuiling van het koelsysteem en het luchtfilter. Hierdoor blijven optimale prestaties gewaarborgd, ook onder zware omstandigheden.

Kobelco SK85MSR-7
De Kobelco SK85MSR-7 rupsgraafmachine biedt superieure prestaties met meer vermogen en een hogere snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienorm en is uitgerust met de meest geavanceerde cabine in zijn klasse. De ca. 8,9 ton wegende Kobelco SK85MSR-7 heeft een motorvermogen van circa 73 pk, een max. pompopbrengst van 2 x 72,5 en 1 x 19,0 l/min.

Meest in het oog springende details in de cabine zijn de multifunctionele draaiknop en de grote kleurenmonitor waarop het Nederlandstalige menu is te bedienen. De draaiknop biedt meerdere functies om de bediening te vereenvoudigen. De schakelaars en knoppen zijn voorzien van led-achtergrondverlichting en daardoor goed zichtbaar in het donker.

Uiteraard zijn beide machines volledig naar de eisen en wensen van Van Hauteghem opgebouwd en afgeleverd.

Over Van Hauteghem
Voor bouwen, verbouwen en betonwerken in Oost- en West-Vlaanderen kunt u rekenen op Van Hauteghem Bouwwerken in Oudenaarde. Met meer dan 35 jaar ervaring in de bouwsector: als betonspecialist blinken zij uit in het storten van waterdichte betonkelders en diverse constructies met gewapend beton. Het uitvoeren van grondwerken in Oudenaarde en omgeving behoort ook tot de standaard dienstverlening van Van Hauteghem Bouwwerken. Daarnaast is Van Hauteghem gespecialiseerd in betonkelders op maat. Kijk op www.vanhauteghem.be voor meer informatie.

Start met het samenstellen van uw eigen kraan!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.