Kobelco SK30SR-6E minigraver voor Tuinen De Backer

Tuinen De Backer uit Sint-Martens-Bodegem heeft het machinepark uitgebreid met een Kobelco minigraafmachine. De nieuwe Kobelco SK30SR-6E is door De Bruycker-Kemp compleet naar de eisen en wensen van Tuinen De Backer opgebouwd. Wij wensen Tuinen De Backer veel werkplezier met de nieuwe Kobelco minigraver.

De Kobelco SK30SR-6E met stage V motor biedt praktische, prestatie verhogende functies. De energiebesparingsmodus bespaart nog meer brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Daarnaast is de luxe cabine standaard voorzien van airconditioning. De SK30SR-6E kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 24,2 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 38,4 en 1 x 19,2 l/min.

De Kobelco SK30SR-6E voor Tuinen De Backer is door De Bruycker-Kemp onder andere voorzien van een hefoog op de voorarm, de firmanaam op de giek en achterop de motorkap, een automatische smering van Groeneveld, een hydraulische snelwissel en een kantelkop. Daarnaast is de machine afgeleverd met een sorteergrijper en een nivelleerbak van 1200 mm.

Over Tuinen De Backer
Tuinen De Backer legt zich toe op het aanleggen van privé tuinen, bedrijfs- en openbaar groen. Tuinaanleg is een beroep waarbij vertrouwen en klantenrelaties een belangrijke rol spelen. Daarom vindt Tuinen De Backer het onontbeerlijk om te starten met een persoonlijk gesprek. Kijk op www.tuinendebacker.be voor meer informatie.

U kunt nu uw eigen minigraafmachine samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK30SR-6E minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?