Kobelco SK30SR-6E voor De Cuyper

John De Cuyper uit Kuurne heeft een Kobelco SK30SR-6E Stage V minigraver in ontvangst genomen. De Bruycker-Kemp leverde deze minigraafmachine compleet af met onder andere een hydraulische snelwissel en extra bakken. Wij wensen John De Cuyper veel plezier met de Kobelco minigraver!

De Kobelco SK30SR-6E biedt praktische en prestatie verhogende functies. De  energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. Door het Integrated Noise and Dust Reduction Cooling System (iNDr) van Kobelco is het geluidsniveau van de machine zeer laag. Het iNDr filter zorgt ook voor minder vervuiling van het koelsysteem en het luchtfilter. Hierdoor blijven optimale prestaties gewaarborgd, ook onder zware omstandigheden.

Over John De Cuyper
John De Cuyper is voornamelijk actief in grondwerken, vloerafwerking & wandafwerking en afbraakwerken. Ook voor bouw & renovatiewerken bent u bij John De Cuyper aan het juiste adres.

Start met het samenstellen van je eigen machine!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?