Kobelco SK350LC-11 voor Stadsbader

Stadsbader uit Harelbeke heeft een Kobelco SK350LC-11 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Deze nieuwe aanwinst van Stadsbader stond onlangs nog op de stand van De Bruycker-Kemp tijdens Matexpo. Wij danken Stadsbader voor het vertrouwen!

De Kobelco SK350LC-11 uit de nieuwe -11 generatie biedt ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit door veel vermogen en snelheid. Daarnaast voldoet deze machine aan de nieuwste Stage V-emissienormen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is deze Kobelco SK350LC-11 zuinig, stil en milieuvriendelijk. Daarnaast is de cabine ruim opgezet en biedt het de machinist veel zicht op de werkzaamheden. Deze Kobelco SK350LC-11 rupsgraafmachine is door De Bruycker-Kemp uitgerust met een hydraulische snelwissel, looptrede aan de cabine en belettering.

U kunt ook uw eigen Kobelco rupsgraafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook deze Kobelco SK350LC-11 rupsgraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Over Stadsbader
De hoofdzetel van Stadsbader bevindt zich in Harelbeke, waar het verhaal in 1946 begon. Sindsdien is het familiebedrijf geëvolueerd tot een multidisciplinaire bouwgroep met diverse technische divisies en productievestigingen, verspreid over heel België en Noord-Frankrijk. De corebusiness situeert zich rond de domeinen bouw, infrastructuur en technieken en dit voor zowel private ondernemers als openbare besturen. Dankzij een doorgedreven slagkracht, verregaande flexibiliteit en kwaliteit als prioriteit verwierf Stadsbader een leiderspositie op de Belgische markt der aannemers. Met bijzondere aandacht voor veiligheid, duurzaamheid en innovatie scoort Stadsbader hoog als betrouwbare partner voor projecten met complexe eisen. Op vandaag telt de firma ruim 1.250 medewerkers die dagelijks actief zijn op zo’n 125 werven in België en buurlanden en beschikt tevens over meer dan 1.200 eigen productiemiddelen. Dit leverde al een rijk portfolio op met tal van referenties in de meest uiteenlopende sectoren van de bedrijfswereld. Kijk op www.stadsbader.com/nl voor meer informatie.