Kobelco SK35SR-6E minigraver voor Grondwerken Persyn Geert

Grondwerken Persyn Geert uit Tielt heeft onlangs een Kobelco SK35SR-6E minigraver in gebruik genomen. Deze Kobelco minigraver met Stage V motor is uitgerust met o.a. een hydraulische snelwissel en afgeleverd met extra bakken. Wij danken firma Persyn Geert voor het vertrouwen!

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK35SR-6 Stage V biedt praktische functies terwijl de zwenkradius achter klein is gebleven. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De cabine is standaard voorzien van airconditioning. De SK35SR-6E kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 24,2 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 38,4 en 1 x 19,2 l/min.

Grondwerken Persyn Geert
U bouwt of renoveert? Dan heeft u zeker de hulp nodig van een vakkundig grondwerker voor de voorbereidende werken, de graaf- en grondwerken, de aanleg van funderingen en kelders en de aanleg van rioleringen en waterhuishouding. Doe hiervoor beroep op Grondwerken Persyn Geert voor al uw werken in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Kijk op www.persyngeert.be voor meer informatie en alle projecten.

U kunt nu uw eigen minigraafmachine samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK35SR-6E minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?