Kobelco SK35SR-6E voor Van de Walle

Van de Walle uit Bellem heeft via De Bruycker Kemp, een Kobelco SK35SR-6E minigraver in ontvangst genomen. Deze Kobelco minigraver met Stage V motor is naar wens van Van de Walle uitgerust met onder andere EBN leidingen, automatische smering en hydraulische snelwissel.

De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK35SR-6 Stage V biedt praktische functies terwijl de zwenkradius achter klein is gebleven. De energiebesparingsmodus bespaart brandstof en het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat de machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De cabine is standaard voorzien van airconditioning. De SK35SR-6E kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 24,2 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 38,4 en 1 x 19,2 l/min.

De Kobelco SK35SRX-6E is door De Bruycker-Kemp compleet uitgerust naar wensen van Van de Walle. De minigraver is hierbij voorzien van onder andere een hydraulische snelwissel, hefoog aan de binnenkant van de voorarm, EBN leidingen, automatische smering, startalarm en daarnaast is de afgeleverd met diverse bakken.

Over Van de Walle

Van de Walle is voornamelijk actief in grondwerken, rioleringswerk en tuinaanleg en -onderhoud. De nieuwe SK35SR-6E is een perfecte minigraafmachine voor dergelijke werkzaamheden. Wij wensen Van de Walle veel draaiplezier met de nieuwe stage V minigraver!

U kunt nu uw eigen minigraafmachine samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen, zo ook de SK35SR-6E minigraafmachine. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te hoeven nodigen of te bezoeken. Wist u dat op iedere Kobelco 36 maanden of 3.000 uur garantie geldt?

Neem contact met ons op

Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Kijk hier voor alle contactgegevens en voor een vestiging bij u in de buurt.