Kobelco SK380SRLC 2PB voor Aannemingen De Witte

Aannemingen De Witte uit Maldegem heeft een Kobelco SK380SRLC2PB in gebruik genomen. De Kobelco SK380SRLC kenmerkt zich door ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit met veel vermogen. De Bruycker-Kemp wenst De Witte veel plezierige draaiuren toe met deze nieuwe machine!

De machine voldoet aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met een ruime cabine met het comfort dat u van Kobelco gewend bent. Door Power Boost is het vermogen van de machine met nog eens 10% te verhogen tot een maximale graafkracht van de bak van 208 kN en 139 kN van de graafarm. Daarnaast levert de combinatie van Heavy Lift en uitgekiende chassislay-out een uitzonderlijk hefvermogen van wel 12.390 kg op een bereik van maar liefst 6 meter.

De Kobelco SK380SRLC 2PB voor Aannemingen De Witte is uitgerust met onder andere automatische smering, dubbele heflat, gereedschapskoffer op het onderstel en een hydraulische snelwissel met lasthaak. Daarnaast is de machine afgeleverd met een nivelleerbak van 1800 mm. 

Over Aannemingen De Witte
De Witte is actief binnen openbare en private wegenwerken, waterbouwwerken, grondwerken en groenwerken. Met een team van een tachtigtal vakbekwame medewerkers, streven zij naar een kwalitatieve en stipte uitvoering van de gevraagde diensten. De hoofdzetel is gelegen in Maldegem. Hierdoor voert De Witte voornamelijk werken uit binnen Oost- en West-Vlaanderen. Kijk op www.aannemingendewitte.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.

Neem contact met ons op
Toch graag contact met een verkoopadviseur of langskomen op een van onze vestigingen? U bent altijd welkom! Neem contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@dbk.be of stel uw vraag door ons contactformulier in te vullen.