KOBELCO SK380SRLC VOOR IVAN VUYLSTEKE

Ivan Vuylsteke BVBA uit Meulebeke heeft de zeer populaire Kobelco SK380SRLC in gebruik genomen. De Kobelco SK380SRLC kenmerkt zich door ongekende prestaties, grote efficiëntie en hoge productiviteit met veel vermogen. De Bruycker-Kemp wenst Ivan Vuylsteke veel plezierige draaiuren toe met deze nieuwe machine!

De machine voldoet aan de nieuwste Stage V-emissienormen en is bovendien uitgerust met een ruime cabine met het comfort dat u van Kobelco gewend bent. Door Power Boost is het vermogen van de machine met nog eens 10% te verhogen tot een maximale graafkracht van de bak van 208 kN en 139 kN van de graafarm. Daarnaast levert de combinatie van Heavy Lift en uitgekiende chassislay-out een uitzonderlijk hefvermogen van wel 12.390 kg op een bereik van maar liefst 6 meter.

De Kobelco SK380SRLC voor firma Ivan Vuylsteke BVBA is uitgerust met onder andere een hefoog op de voorarm, Topcon 3D X-53-X en een hydraulische snelwissel. Voor een perfecte aflevering is de Kobelco SK380SRLC voorzien van de firmanaam op de giek en het contragewicht.

Over Ivan Vuylsteke
Wegenbouw Ivan Vuylsteke: Al jaren de referentie voor wegenbouw en meer. Ivan Vuylsteke startte in 1970 een zaak als wegenbouwer die al snel uitgroeide tot een succesvolle firma met meer dan 75 medewerkers. Naast wegenbouw bieden zij nog tal van andere diensten aan. Kijk op www.ivan-vuylsteke.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen rupsgraafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van praktische aanpassingen tot luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize jouw nieuwe machine thuis of op je werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen.