Kobelco SK380SRLC voor Rob Kempeneers

Rob Kempeneers uit Nieuwerkerkenheeft de populaire Kobelco SK380SRLC compact draaiende rupsgraafmachine in gebruik genomen. De nieuwste Kobelco SK380SRLC is één van de zwaarste en snelste short range graafmachines op de markt met een hoog vermogen, grote hefcapaciteit en kleine footprint. Wij wensen Rob Kempeneers veel werkplezier met de Kobelco SK380SRLC.

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK380SRLC Stage V biedt praktische functies terwijl de zwenkradius achter klein is gebleven. De cabine is standaard voorzien van airconditioning en een luchtgeveerde verwarmde comfort stoel en biedt uitstekend zicht op de werkzaamheden. De Kobelco SK380SRLC kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 272 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 246 en 1 x 21 l/min.

Uitrusting
De al compleet uitgeruste Kobelco SK380SRLC is door De Bruycker-Kemp verder uitgerust met een dubbele heflat, een automatisch smeersysteem, hydraulische snelwissel en extra werkverlichting. Daarnaast is de machine van Rob Kempeneers voorzien van belettering.

U kunt ook uw eigen Kobelco graafmachine zelf samenstellen!
Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.

Over Rob Kempeneers
Reeds meer dan 30 jaar is de NV Kempeneers met zaakvoerder Roger Kempeneers een gevestigde waarde in de sector van de grond- en afbraakwerken. Jaar na jaar wordt er zwaar geïnvesteerd in het machinepark om dit modern te houden. Een team van gespecialiseerde grond- en afbraakwerkers staat ter beschikking voor alle mogelijke opdrachten. Kijk op www.robkempeneers.be voor meer informatie.