Kobelco SK380SRLC voor Vanlerberghe

Aannemingsbedrijf Vanlerberghe bvba heeft de populaire Kobelco SK380SRLC compact draaiende rupsgraafmachine in gebruik genomen. De nieuwste Kobelco SK380SRLC is één van de zwaarste en snelste short range graafmachines op de markt met een hoog vermogen, grote hefcapaciteit en kleine footprint.

De rupsgraafmachines van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze rupsgraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK380SRLC Stage V biedt praktische functies terwijl de zwenkradius achter klein is gebleven. De cabine is standaard voorzien van airconditioning en een luchtgeveerde verwarmde comfort stoel en biedt uitstekend zicht op de werkzaamheden. De Kobelco SK380SRLC kenmerkt zich door een motorvermogen van circa 272 pk en een max. pompopbrengst van 2 x 246 en 1 x 21 l/min.

De al compleet uitgeruste Kobelco SK380SRLC op 850mm rupsen is door De Bruycker-Kemp verder uitgerust met een hefoog op de voorarm, een automatisch smeersysteem en drukloze retour (in buizen). Daarnaast is de machine in de firmakleur van Vanlerberghe voorzien van belettering.

Over Aannemingen Vanlerberghe bvba
Aannemingen Vanlerberghe bvba uit Diksmuide bestaat reeds 80 jaar (3° generatie) en heeft circa 50 medewerkers in dienst. Vanlerberghe is een toonaangevend bedrijf op het gebied van rioleringswerken. Het werkgebied strekt zich uit van West tot Oost Vlaanderen. U kunt bij Vanlerberghe terecht voor o.a.: rioleringen en collectoren, persleidingen en drukrioleringen, kunstwerken in gewapend beton, waterzuiveringsinstallatie, waterbouwkundige werken, beschoeiing van bouwputten en grondstabilisatie. Kijk op www.vanlerberghe-bvba.be voor meer informatie.

U kunt ook uw eigen Kobelco graafmachine zelf samenstellen!

Alle Kobelco graafmachines zijn via de machine-configurator in een aantal stappen zelf samen te stellen. Van GPS-systemen en hydraulische (draai)kantelstukken tot praktische aanpassingen en luxe uitrustingen. Zet online alle opties op een rij, bekijk wat er mogelijk is en vraag indien gewenst direct een offerte aan. Uiteraard wordt deze offerte desgewenst toegelicht in een persoonlijk gesprek. Customize uw nieuwe machine thuis of op uw werkplek, zonder daarbij een verkoopadviseur uit te nodigen of te bezoeken.